Hvem er vi på kontoret

21

Christina Holt
Direktør

Uddannet klinikassistent fra 1992.
Handelseksamen fra København (1995).

Har 10 års erfaring fra Forsvarstandplejen og privat praksis.
Startede Vikartoteket i 2004.
Foto: Carsten Weide©

Vikartoteket er et vikarbureau som har specialiseret sig indefor tandlægeområdet, med andre ord, vi servicerer kun tandlæger og tandklinikker.

Vi har hjulpet sundhedsklinikker, tandklinikker og lægeklinikker siden 2004. Når De kontakter Vikartoteket for rekvirering af vikar, så finder vi den bedst egnede til jobbet., hvad end du har brug for hjælp på din lægeklinik eller tandlægeklinik.

Vi har mange dygtige klinikassistenter, tandplejere og tandlægestuderende bosat i hele Danmark og i Skåne.

Hvis du som tandlæge kommer i den situation at du har brug for en vikar på tandklinikken, f.eks. i forbindelse med sygdom, skolepraktik, ferie, barsel eller andet, er det nemt og uforpligtigende at få en vikar.

Når du kontakter Vikartoteket for rekvirering af en vikar, så finder vi ud fra dine krav, den bedst egnede klinikassistent til jobbet. Vikartoteket sørger for alt vedrørende kontakt til vikaren, aflønning samt ferieafregning. Når du laver en aftale med Vikartoteket, vil vi gøre vores bedste for, at du altid har en vikar som du er tilfreds med, og kommer du undtagelsesvis i den situation at vikaren skulle sygemelde sig, så sender vi dig en anden. på den måde er du altid sikret optimal assistance.

Den hurtigste måde at komme i kontakt med Vikartoteket på er at ringe til os. Derved kan du få direkte besked om dine muligheder, priser og anden nyttig information.

Vikartotekets åbningstider er alle dage fra kl. 06:00, og fra dette tidspunkt kan du ringe enten for bestilling eller for information.
Se i menuen: Kontakt os/ Find os for mere information.
Eller ring på 46 73 30 60